OS X Lion

OS X Lion Update 10.7.5

Stabiliteits- en compatibiliteitsupdates voor OS X Lion

De OS X Lion v10.7.1 Update is een verzameling aanpassingen voor het OS X Lion besturingssysteem, Apple's opvolger voor OS X Snow Leopard (10.6). De officiële software is uiteraard gratis en verhelpt een stapel (kleine) problemen in de eerste uitgave van OS X Lion.

Deze update voor OS X Lion is niet erg groot en voor je het weet is de installatie dan ook gebeurd. Je merkt er niet ontzettend veel van, maar de OS X Lion v10.7.1 Update verbetert achter de schermen de stabiliteit en compatibiliteit van jouw Mac. Enkele specifieke reparaties hebben betrekking tot het afspelen van video's in Safari en audioproblemen bij het gebruik van een HDMI-kabel. Ook verhoogt de OS X Lion v10.7.1 Update de betrouwbaarheid van WiFi-verbindingen. Voor gedetailleerde informatie over de update neem je een kijkje op de pagina van Apple.

OS X Lion is verkrijgbaar, maar het besturingssysteem bevat nog allerlei schoonheidsfoutjes. Apple brengt hier -zoals 't hoort- een reeks reparaties voor uit en ze trappen af met de OS X Lion v10.7.1 Update.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
OS X Lion

Download

OS X Lion Update 10.7.5

Beoordelingen about OS X Lion